Vores Arbejde

Et par af vores yndlingsprojekter og den indflydelse, vi havde haft i deres forretning

Your Preformance

Som behandler indenfor manuel terapi er jeg medlem af Danske Massører og Terapeuter og er ligeledes underviser ved Lasota Terapi Akademi på uddannelserne Columnaterapeut (ryg), Idrætsskadeterapeut og Træningsterapeut.

Akupunktur Akupunktør

Akupunktur – Akupunktør er den førende web-side med information om Kinesisk medicin, herunder behandlingsformen akupunktur.

arkitektkonkurrencerdk.dk

Dynamisk udvikling af hjemmesiden, da dette havde en stor mangel fra tidligere webbureau.

Psykolog Ulla Krumm

Autoriseret indenfor voksenområdet og er sidenhen godkendt specialist i psykoterapi.

Vinoble – Fredericia

Vinoble Fredericia, er stedet hvor du får vejledning til dit vinvalg eller gave løsning.

Boxleje.dk

Hos boxleje.dk tilbyder vi boxudlejning til både private og som erhvervsopbevaring. Har du brug for opbevaring Fredericia tæt ved Middelfart, så har vi mange muligheder for opmagasenering.

Photostream

Photostream er den nemmeste måde at opbygge en foto-salgsportal på for at fremvise og sælge dine billeder online.

Priebe Hold

Et særdeles erfarent firma indenfor sceneteknik, som ejes og drives af familien PRIEBE HOLD. Igennem alle årene som producent har de naturligvis tilegnet sig en hel del erfaring hvad angår fordele og ulemper ved de forskellige produkter og løsninger. Denne viden vil nu komme kunderne tilgode, da de igennem deres store netværk i branchen har mulighed for at levere de rigtige produkter og løsninger fra de bedste leverandører.

Habitaware Europa

Salg af armbånd til at bryde cyklusen af tvangshårstrækning, hudplukning og neglebidning.

BonorumPartners

At sælge eller købe en virksomhed er ikke blot endnu en handel, der bare lige skal gennemføres og overstås. Køb og/eller salg af virksomhed er en tillidssag og kan være en følelsesladet situation at være i (salgsøjemed) – det skal være god oplevelse at samarbejde med Bonorum Partners ApS.

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen