PRIEBE HOLD ApS, der er en familieejet nichevirksomhed indenfor sceneteknisk udstyr, har leveret produkter af høj kvalitet til underholdningsbranchen i ind- og udland siden 1960.

I dag hører PRIEBE HOLD til en af de førende danske leverandører indenfor sceneteknisk udstyr lige fra tæppeskinner, blokke, hejs, kædetaljer, styresystemer, scenetæpper, stjernetæpper, akustikgardiner, dansegulve, projektionsfolier og pvc til metervarer såsom scenemolton, velour, uld, nessel herunder også ostelærred, stretchstoffer, sprinklerstoffer og effektstoffer. Med de mange års erfaring i rygsækken samt projektstyring af mange store installationer i Danmark gennem årene, herunder blandt andet DR-Byen, Operaen i København samt Musikkens Hus i Aalborg er firmaets vigtigste kerneværdier høj faglig kvalitet, punktlighed, rettidig omhu samt fleksibilitet. Erfaringerne har gjort, at PRIEBE HOLD i dag har fundet balancen mellem ekspansion og nicheproduktion og ligeledes har haft evnen til med tidens teknologi at videreføre det ældgamle håndværks bedste traditioner.

Priebe havde på daværende tidspunkt en hjemmeside der hverken var SSL sikker eller optimeret til mobil version. Samt designet var gammeldags og trængte til en opdatering.

Område

Service

Hosting
UI/UX Design
Custom Udvikling
SEO
Hastighedsoptimering

Responsivt design = mobilvenligt design

Du har sikkert både hørt, at dit website skal være mobilvenligt og responsivt.

Men det er ret enkelt:

Med et responsivt design bliver din hjemmeside mobilvenlig, og dermed brugervenlig og velfungerende på mobil.

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen