Custom udvikling og hosting

Boxleje.dk er en virksomhed beliggende i Fredericia, der udlejer depotrum til private og erhverv. Virksomheden er en del af selskabet Kraft Bolig I/S, som er et udlejningsselskab, der har eksisteret siden 1992. I april 2014 åbnede Boxleje.dk i Fredericia med den første hal, bestående af 170 bokse i forskellige størrelser. I december 2014 blev der udvidet med endnu en hal bestående af 90 boxe, og i dag består Boxleje.dk af i alt 3 haller med 464 bokse.

Boxleje havde brug for speciel udvikling i forhold til visning oversigt af deres bokse, samt system backend som de kan benytte sig af i forhold til oversigt over deres bokse.

Område

Service

Hosting
UI/UX Design
Custom Udvikling
Hastighedsoptimering

Responsive design

Sikret løsning der fungere på alle typer enheder.

Haloversigt i kort form

Specielt interaktiv kort udviklet for at gøre det nemmere for personalet at navigere til de ledige bokse som kunden ønsker at leje. Boksene synkronisere mellem opdateringerne fra deres backend system.

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen