Arkiver: Cases

Akupunktur Akupunktør

Design, vedligeholdelse og optimering Design er påregnet til at sælge virksomheden ved at få brugeren til at føle sig tryk. Samtidig så er hastighed altafgørende for at kunden bliver på hjemmesiden og ikke finder den næstbedste af dine konkurrenter.

arkitektkonkurrencerdk.dk

Responsiv og dynamisk Dynamisk er vigtigt for denne slags virksomheder, da det mindsker arbejdsgangen når der oprettes nye emner, som kan tidsstemples til hvornår de skal udgives og derved man kan være på forkant i stedet for at skulle sidde på hjemmesiden og vente på klokkeslettet den skal udgives.

Boxleje.dk

Responsive design Sikret løsning der fungere på alle typer enheder. Haloversigt i kort form Specielt interaktiv kort udviklet for at gøre det nemmere for personalet at navigere til de ledige bokse som kunden ønsker at leje. Boksene synkronisere mellem opdateringerne fra deres backend system.

Photostream

Tilføj din overskrift her Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Tilføj din overskrift her Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Priebe Hold

Responsivt design = mobilvenligt design Du har sikkert både hørt, at dit website skal være mobilvenligt og responsivt. Men det er ret enkelt: Med et responsivt design bliver din hjemmeside mobilvenlig, og dermed brugervenlig og velfungerende på mobil.

Habitaware Europa

Responsive design Ca. 80% af alle besøgende på webshops kommer typisk fra mobile enheder. Derfor er det vigtigt at disse står kniv skarpt i forhold til Googles retningslinjer. 

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen