Webshop/Ecommerce
løsninger​

Hvorfor et professionel webshop?

Professionel webshop er et must for at være konkurrencedygtig

Dine potentielle kunder har idag utrolig mange digitale indkøbsmuligheder, og der er fremragende webshops i alle brancher.

Det kræver derfor en professionel webshop at være konkurrencedygtig i dag.

Se hvordan vi arbejder med webshop design og udvikling, og læs om andre webshop cases.

En professionel webshop skal i dag indeholde mange elementer for at udnytte det fulde potentiale.
Der skal være et indbydende og konverterende webshop design, som hænger sammen med et velprogrammeret shopsystem. Derudover er der kælet for detaljen, det vil sige at f.eks. hastigheden skal være i top.

3 gode grunde til at bruge WordPress

4 stærke grunde til at vælge vores webshop løsning

Template is not defined.

Vi levere altid SEO optimeret webshop med responsivt design

Vi ved, hvor vigtigt det er at ligge højt i søgeresultaterne. Derfor er Mind of Media webshop’s altid klargjort til SEO optimeret, hvilket betyder, at platformen rent teknisk er bygget op, så den er søgemaskinevenlig. Vi mener nemlig, at du lige så godt kan starte din webshop op på et godt SEO-fundament.

Når kunderne har fundet dig – f.eks. på Google – og lander på din webshop, er det ultravigtigt, at deres førstehåndsindtryk er godt. Dit design skal være appetitligt, genkendeligt og ikke mindst responsivt.

Alle vores designs er responsive, så du kan være sikker på, at dine produkter og din side ser godt ud – uanset om din webshop vises på en mobiltelefon eller computerskærm. 

Webshop design

Vi har en dedikeret webdesigner til at give din webshop et nyt design eller et redesign af det gamle. Vores webshop designs bliver lavet med udgangspunkt i seneste designtrends kombineret med online marketing data om, hvad der får en kunde til at købe.

WooCommerce webshop

Vi programmerer primært webshops i Woocommerce. Woocommerce er oplagt til dig, som gerne vil bruge WordPress til din webshop. Woocommerce giver en række fordele som brugervenlighed, nem administration og god ordrehåndtering.

Køb ny webshop og få følgende med

Vores standard WordPress webshop er selvudviklet og i meget høj kvalitet. Du får konkret følgende med, når du køber ny webshop hos os:

WordPress
Nem at opdatere

Professionelt webdesign
Tilfredshedsgaranti

Mobiloptimeret
Mobil, tablet og desktop

Browser-kompatibelt
Understøtter vigtigste browsere

Brugerstyring
Flere brugere

Professionelt webdesign
Tilfredshedsgaranti

Nyheder eller blog
Udgiv og del

SEO venligt
Nem til Google

Har du brug for tillægsydelser?

Avanceret søgning

Øger konvertering til salg. Gør det let for kunden at sortere i produkter og finde præcist det han eller hun søger. Fx mærke, farve eller størrelse.

One-step-check out

Øger konvertering til salg. Gør det ekstra nemt at gennemføre købsprocessen, da alle formularfelter er samlet på én side.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Tilpasset multi-step checkout

Giv dine brugere en mere brugervenlig omlevelse ved checkout. Designet specielt til din forretning og dine brugere.

Integration økonomisystem

Tidsbesparende integration til dit økonomi system. Her vil vi anbefale at benytte sig af Dinero.

Integration betalingssystem

Vi anbefaler integration til QuickPay, PensoPay eller E-pay som den primære betalingsgateway, da disse har de væsentlige betalingskort til internethandel i Danmark. Mobilepay kan tilkøbes. Er man nystartede og ikke vil betale for en betalingsgateway kan man benytte sig af Stripe.
Vi har et samarbejde med Yourpay hvor vi kan tilbyde stærke handels fordele.

B2B webshop

Sikker B2B webshop i WordPress. Kunden får adgang via login til B2B webshop, hvor der fx er mulighed for at generere individuelle priser og rabatter.
læs mere om vores B2B løsninger her.

International webshop

Vi har erfaring i udvikling af internationale webshops. Sprogversionering, søgeoptimering, momsregler, fragtløsninger og betalingsgateways.

Formular og kontakt

Vi udvikler alle former for Call-to-action formularer. Kontakt os, Ring mig op, tilmeld nyhedsbrev, tilmeld konkurrence, søg job, live chat m.m.

Fragt

Vi anbefaler opsætning af GLS, DAO365 eller PostNord, hvor pakken oprettes automatisk, track & trace funktion oprettes automatisk og en pakkelabel printes automatisk.

Sådan kommer vi igennem processen

Forventningsafstemning

Her kigger vi på den forestående rejse, som vil gøre dig til webshopejer. Vi planlægger hele forløbet og de underliggende faser.

Vi ser også nærmere på kravspecifikationerne for din webshop, så du er sikker på at ende med en løsning, som understøtter din virksomhed 100 procent, og som indfrier din forretnings mål.

Analyse

Vi laver en grundig analyse af din virksomheds profil for at kunne ramme dine kommende kunders ønske bedst muligt.

Design

I designfasen laver vi blåtrykket til din webshop. Vi lader kreativiteten flyve af sted, men vi har altid in mente, at designet skal balancere perfekt ift. visuelt udtryk og funktionalitet, og at slutproduktet skal matche din virksomheds profil.

Udvikling

Det er her vores dygtige udviklere tager arbejdshandskerne på og
forvandler design og koncept til en flot og funktionel webshop.
Denne del er mest tidskrævende, men alt godt kommer til den, der
venter!

Gennemgang

På dette stadie er din webshop færdigudviklet og klar til at indtage sin plads på internettet. Her bliver din webshop implementeret,
og efter den er gået i luften, kan den officielt tage i mod kunder og
besøgende.

Skal du have et tibud på en B2B shop?

Kontakt os, og sammen finder vi den optimale løsning til jeres virksomhed.

Husk vi har altid design og tilfredshedsgaranti.

webshop ecommce

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen