B2B webshop

Digitalisér din forretning og fokusér på dine kunder ved at forenkle komplekse forretningsprocesser. Få flere konverteringer, øg din bundlinje og servicér dine kunder via alle digitale kanaler.

Grundtanken med en B2B webshop er ganske simpelt, at det er nemt og tidsbesparende. En B2B webshop er et værktøj til at effektivisere den professionelle handel mellem dig og dine kunder. B2B er en forretningsform, som tillader dig at optimere din virksomheds forretning, hvad angår omkostninger. Med en B2B webshop minimerer du nemlig de ressourcer, du bruger i processen.

Handel døgnet rundt

En B2B webshop letter både din og ikke mindst dine kunders hverdag. Med en webshop, der er optimeret til B2B, giver du nemlig dine kunder mulighed for at handle og betjene sig selv døgnet rundt. Det er op til dig i hvilket omfang, du giver kunderne adgang til hele sortimentet eller kun deres eget individuelle sortiment. Nøgleordene er convenience og øget kundeservice.

Personaliseret B2B webshop

Dine kunder har med stor sandsynlighed mange forskellige behov. Derfor er det afgørende, at din forretning understøtter dine kunders handelsmønstre. Med en B2B webshop fra Mind of Media handler dine kunder på deres egne individuelle vilkår. Du har nemlig mulighed for at sætte webshoppen op til forskellige kundegrupper i forskellige prisgrupper. Du kan med andre ord opsætte differentierede handelsbetingelser og give dine kunder adgang til deres egne individuelle priser og rabatter.

  • Kundekonto: Dine kunder har mulighed for at se og genbestille tidligere ordrer via en kundekonto, hvor de kan se fakturaer og tidligere ordrer.
  • Kampagner: Du har mulighed for at forøge den gennemsnitlige ordrestørrelse. Du kan f.eks. overveje krydssalg og opsalg. Samtidig har du mulighed for at komme af med restpartier gennem effektive kampagner.
  • Faktura: Et ofte stillet spørgsmål handler om, hvorvidt der automatisk genereres en faktura med en B2B webshop. Web opsætning af en B2B shop i WordPress med WooCommerce, kan man gøre det på 2 måder; lade shoppen automatisk sende mail med fakturaen eller man via sit regnskabsprogram sender sin faktura manuelt.

Skal du have et tibud på en B2B shop?

Kontakt os, og sammen finder vi den optimale løsning til jeres virksomhed.

Husk vi har altid design og tilfredshedsgaranti.

webshop ecommce

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen