Professionel Hjemmeside til erhverv, foreninger og private.

Løft din forretning med en professionel hjemmeside, der skaber henvendelser og styrker dit brand.

Ny hjemmeside, hjemmeside wordpress

I dagens digitale samfund, finder dine kunder for det meste frem til din virksomhed via internettet. Spørgsmålet er; hvordan fremstår din hjemmeside? Er den hurtigt nok? Er den bruger venlig for dine kommende kunder? Vis ikke du kan tjekke disse punkter af, har du måske behov for en ny?

Hos Mind of Media hjælper vores webbureau, virksomheder, selvstændige og private med at fremstå professionelt og opnå et stærkt førstehånds indtryk med en ny hjemmeside fra os. Vi skaber professionelt udformede hjemmesider som er køreklar til Google og målrettet din specifikke branche.

Alle Vores hjemmesider er udviklet i WordPress

Hvorfor WordPress?

WordPress ligger i top 3 i verden over mest populære CMS systemer. Systemet er open source, så I undgår licenser og har selv alle rettighederne til hjemmesiden.

WordPress er meget brugervenlige, så valg dette af system har en afgørende faktor, udfra letheden i at opdatere den nye hjemmeside i dagligdagen.
Kontakt os allerede i dag, så hjælper vi jer med at tage en rigtig beslutning.

Hjemmeside i wordpress til private og erhverv

Vi levere ikke bare standard løsninger

Du skal ikke være endnu et græsstrå i mængden.

I din den digitale verden, ser vi desværre en stigende tendens, hvor der bliver tilbud hjemmesider til en ekstremt lav pris. Hvad der ikke står i deres tilbud at disse typer hjemmesider typisk er bygget i standard løsninger.

I betydningen af standard løsninger, ligger der typisk er brugt et tema i WordPress med skabelon der er forud lavet. Dermed resultere i at man ikke skiller sig ud fra mængden eller i sidste ende, kan resultere i dårlig SEO.

Hos Mind of Media bliver der intet lavet som standard. Vores kunder er forskellige, så vores løsninger tilpasses til den enkelte kunde. Vi sætter os ind i din forretning og laver en grundig research på din branche, inden vi giver os i kast med en løsning.

Vi har ikke nogen hyldevareprodukter som vi hiver op af hatten første gang vi mødes til gengæld lover vi dig en troværdig og gennemarbejdet løsning, der passer til dit behov. Og så er det vigtigt for os at understrege, at du som udgangspunkt altid selv har ejerskabet over dit website.

Referencer

Your Preformance

Som behandler indenfor manuel terapi er jeg medlem af Danske Massører og Terapeuter og er ligeledes underviser ved Lasota Terapi Akademi på uddannelserne Columnaterapeut (ryg), Idrætsskadeterapeut og Træningsterapeut.

Akupunktur Akupunktør

Akupunktur – Akupunktør er den førende web-side med information om Kinesisk medicin, herunder behandlingsformen akupunktur.

arkitektkonkurrencerdk.dk

Dynamisk udvikling af hjemmesiden, da dette havde en stor mangel fra tidligere webbureau.

Psykolog Ulla Krumm

Autoriseret indenfor voksenområdet og er sidenhen godkendt specialist i psykoterapi.

Vinoble – Fredericia

Vinoble Fredericia, er stedet hvor du får vejledning til dit vinvalg eller gave løsning.

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen