Nyt webdesign til hjemmeside eller webshop?

Har I brug for nye webdesigner øjne til design af hjemmeside eller webshop?

Vi kan hjælpe jer med en isoleret webdesigner opgave til forbedring af en eksisterende hjemmeside eller webshop, eller vi kan hjælpe med webdesign til en ny hjemmeside eller webshop, hvor I selv eller andre står for programmering.

Hvorfor er webdesign sĂĄ vigtigt?

Din hjemmeside og webshop er dit vindue ud til omverdenen, og derfor er et funktionelt design med et flot layout af essentiel betydning for din virksomheds visuelle identitet og dermed din markedsføring.

Mind of Media er designbureau og lægger vægt på, at du er med til at sætte dit unikke fingeraftryk på virksomhedens hjemmeside eller webshop. Derfor udvikler vi altid webdesign i tæt samarbejde med dig. Foruden webdesign for nye hjemmesider, tilbyder vi også at redesigne, videreudvikle og optimere dit eksisterende webdesign til din hjemmeside, webshop, nyhedsbrev mv. Mangler din hjemmeside nyt og knivskarpt indhold, så har vi et stærkt team, der kan udvikle layout og indhold, der går helt i tråd med dine ønsker og virksomhedens visuelle identitet.

Webdesign til hjemmeside (CMS)

Et godt webdesign bygger på en løsning, hvor farver, fonte og billeder mødes i en helhed med klar og brugervenlig kommunikation. Med Mind of Media som dit designbureau sikrer dig, at dit webdesign får et dynamisk, kreativt og moderne udtryk. Samtidig integrerer vi et responsivt webdesign, der gør dit website mobilvenligt og kompatibelt til mobile enheder.

Som udgangspunkt udarbejder vi et ”still-billede” af jeres hjemmeside, inden vi gĂĄr i gang med den endelige udvikling. Her kigger vi primært pĂĄ brugervenligheden. Brugervenlighed har stor betydning for et funktionelt og velfungerende webdesign. Dit website kan være nok sĂĄ flot, men hvis det er uoverskueligt eller svært at navigere pĂĄ, vil man typisk opleve et negativt resultat pĂĄ bundlinjen. Af samme grund anbefaler vi altid at inkludere UX og mĂĄlrettet søgemaskineoptimering (SEO) for at sikre en optimal brugeroplevelse.

Når du har godkendt det endelige webdesign, er det klar til at blive sat op i et brugervenligt CMS. I de fleste tilfælde anvendes et open source CMS, der giver dig adgang til at opdatere dit site, f.eks. publicere nyheder, ændre billeder, osv. Udover at være designbureau har vi mange års erfaring i arbejde med CMS systemet WordPress.

Såfremt du har behov for det, kan vi også fremstille en brugerguide til backend-administration af jeres hjemmeside, der hjælper jer i gang og støtter jer i det daglige arbejde med hjemmesiden.

Webdesign til webshop

SĂĄvel din hjemmeside som din webshop skal være brugervenlige og nemme at navigere rundt i for dine kunder. Udover at virke appetitvækkende pĂĄ kunderne, er det altafgørende, at webdesign pĂĄ din webshop genererer flere kunder samt et øget salg. Virker købsprocessen knudret eller forhindringsfyldt for kunden, sĂĄ er der en stor chance for at vedkommende i stedet vælger at handle hos din konkurrent.

Funktionalitet og design skal gå op i en højere enhed, for at du mærker en effekt af at have et fedt webdesign.

Uanset om du har brug for at fĂĄ udviklet en webshop helt fra bunden eller skal have justeret dit eksisterende webdesign, sĂĄ kan Mind of Media løfte opgaven. Vi er specialister i udvikling af webshops, og mestrer  WooCommerce til fingerspidserne. Vi vil som udgangspunkt anbefale dig et af disse CMS (til webshop), da der er tale om to af verdens førende og sikreste platforme.

Vil du vide mere om mulighederne for at fĂĄ et professionelt designbureau til at udvikle nyt moderne webdesign, der matcher jeres visuelle identitet?

Vi kan hjælpe med følgende webdesigner opgaver:

Corporate webdesign

Hvilke værdier, signaler og udtryk skal jeres hjemmeside sende til omverdenen? Hvorfor skal den besøgende vælge jer? Er I afklaret om det, eller skal vi hjælpe jer med at sætte ord og univers på jeres fremadrettede position og kommunikation?

Kampagne webdesign

Hvad ønsker I at opnå med kampagnen. Hvad er de konkrete mål og call-to-actions? Det kan være: Involvering via konkurrence. Sign up nyhedsmails. Følgere på sociale medier. Leadgenerering. Salg i webshop, detailbutikker eller B2B forhandler.

B2C shop webdesign

Det er marginaler, der gør om jeres B2C webshop konverterer godt, mellem godt eller rigtigt godt? Derfor er webdesign af jeres B2C webshop uhyre vigtigt. Har vi et indbydende udtryk? Er vi gode til at skabe tillid? Er designet brugervenligt? Har vi styr på vores call-to-actions? Fungerer vores bestillingssluse og betalingsgateway?

B2B shop webdesign

B2B kunder er almindelige mennesker, der stiller mange af de samme krav, som når de handler som private forbrugere. Herudover forventer de at få den samme individuelle og høje kundeservice, som når de bliver betjent af en salgskonsulent. En B2B shop giver store muligheder for at øge loyalitet og fastholde kunden.

Core page webdesign

I dag besøger vi en hjemmeside eller webshop via landingssider. I skal være forberedt på, at mange kommer via Google, hvor de søger efter bestemte produkter, ydelser og temaer. Vi arbejder efter Core page modellen, hvor alle undersider i princippet er landingssider eller core pages. Et Core page webdesign skaber bro i mellem, hvad den besøgende har brug for, og hvad vi have den besøgende til at gøre.

Wireframe design

Forud for et grafisk webdesign kan det være nødvendigt og tidsbesparende at skitsere brugeroplevelsen og kunderejsen. Her hjælper vi med at udvikle Wireframe design, der danner beslutningsgrundlagt og giver overblik.

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen