Derfor er din hjemmesides indlæsnings hastighed vigtig

Derfor er din hjemmesides indlæsnings hastighed vigtig

Mange udbydere tror at en hjemmesiden i dag kan nøjes være indbydende og indeholde alle nødvendige informationer om en given ydelse eller produkt. Men, det er vigtigt at en hjemmeside skal være hurtig til at hente indholdet. Derfor skal din hjemmeside optimeres på mange forskellige parametre. Netop indlæsnings hastighed, også kaldt loading speed, er derfor en vigtig faktor, da det ikke blot påvirker dine organiske placeringer, men også din omsætning og konverteringsgrad

Sagt med andre ord, manglende hjemmesidens hastighed komme til at koste dyrt.

Dine potentielle kunder bouncer

Man bør ikke dømme alle over en. Når det så er sagt, så må man indse at forbrugere generelt er meget utålmodige. Og dette kan få de fatale konsekvenser, at hvis de skal vente mere end 2 sekunder på at kunne tilgå dine produkter eller ydelser, så er sandsynligheden for, at de bouncer (Forlader din side) større. 

Forbrugerne har vænnet sig til at hjemmesider, indlæses i løbet af under 2 sekund, hvorfor de hellere besøger dine konkurrenters hjemmeside, hvis din ikke er hurtig nok. Thats the name, of the game i dag, derfor vis du vil have succes online, bliver du nød til at tilpasse dig og arbejde seriøst med hastighedsoptimering.

Det har større betydning, for din organiske synlighed end du aner

Hvad er SEO (Search Engine Optimizing) egentlig. I korte træk handler det værktøjet til at blive mere synlig i søgeresultaterne på Google, med henblik på at få flere besøgende og i sidste ende flere kunder og penge i kassen. Inden for SEO arbejder man med flere vinkler, hvor hastighed hører til blandt de vigtigste. Er din hjemmeside ikke hurtig til at indlæse og navigere rundt på, så er det med sikkerhed, at du mister mange værdifulde placeringer, da hastighed er en ranking faktor i Googles algoritme. Derfor er det sund fornuft at undersøge, hvordan man kan reducere loading speed.

I dag køre alle søgemaskiner med det som hedder mobile-first. Derfor er Loading speed på mobile enheder, altafgørende for dine placering. Er din hjemmeside derfor langsom via mobilen, kan det koste mange placeringer.

Det vil kunne mærkes på bundlinjen

Lang loading tid -> dårlig brugeroplevelse -> højere bouncerate -> færre konverteringer -> mindre omsætning og overskud -> risiko for konkurs.

Hvis du ikke gøre noget ved en langsom indlæsningshastighed på din hjemmeside eller webshop, så vil du kunne forvente, at du vil komme til at mærke det på bundlinjen i sidste ende. Det er ikke umuligt, at du fortsat vil kunne drive en fornuftig forretning, men der skal ikke herske tvivl om, at du vil kunne booste din omsætningen og lave et langt højere overskud, hvis din hjemmeside var hurtigere. Overvej derfor, om det ikke kunne betale sig at kigge på udfordringerne.

Er din hjemmeside langsom?

Er du i tvivl om hvordan din hjemmeside preformer?

Hvad kan man gøre ved en langsom hjemmeside?

Er du nået til den konklusion at din hjemmeside reagere langsomt , så har du to muligheder som du kan tage stilling til. Du kan vælge at ignorere det eller gøre noget ved det. Vi vil til hver en tid anbefaler dig selvfølgelig at benytte sidstnævnte, idet der som tidligere nævnt, er mange fordele ved at holde indlæsnings hastigheden nede. Er udsigten til højere brugervenlighed, flere konverteringer og et højere økonomisk overskud noget, der tiltaler dig, så skrid til handling.

Som regel kræver det ikke de helt store indgreb at reducere indlæsningstiden. Man kan f.eks. starte med at gøre følgende:

  • Investér i en bedre hosting
  • Optimér billeder og videoer (komprimering kan gøre underværker)
  • Installér en cache (findes typisk som plugin)
  • Fjern alle unødvendige plugins
  • Fjern alle unødvendige redirects
  • Udskift ressourcekrævende plugins med nogle mindre ressourcekrævende
  • Opdatér software på serveren (kræver typisk udviklerhjælp)

Vil tilbyder hosting på dedikeret server

Hurtig • sikker • daglig backup

Hurtig, sikker, og funktionsrig WordPress hosting løsning. Garanteret 99,99% oppetid og altid med gratis SSL.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen