Webshop/Ecommerce løsninger

Vi er specialister i at designe og udvikle komplette salg og marketings løsninger.

4 stærke grunde til at vælge vores webshop løsning

Template is not defined.

Vi levere altid SEO optimeret webshop med responsivt design

Vi ved, hvor vigtigt det er at ligge højt i søgeresultaterne. Derfor er Mind of Media webshop’s altid klargjort til SEO optimeret, hvilket betyder, at platformen rent teknisk er bygget op, så den er søgemaskinevenlig. Vi mener nemlig, at du lige så godt kan starte din webshop op på et godt SEO-fundament.

Når kunderne har fundet dig – f.eks. på Google – og lander på din webshop, er det ultravigtigt, at deres førstehåndsindtryk er godt. Dit design skal være appetitligt, genkendeligt og ikke mindst responsivt.

Alle vores designs er responsive, så du kan være sikker på, at dine produkter og din side ser godt ud – uanset om din webshop vises på en mobiltelefon eller computerskærm. 

Få en webshop uden mangler

For at have den bedste webshop, kræver det ikke mindst at den er indbydende.
Det kræver også at den er nem at håndtere i dagligdagen. Udover dette så er der også mulighed for fuld integration til regnskabsprogrammet Dinero.

Shipmondo Forsendelse

Shipmondo gør det nemt for dig at håndtere din fragt og dine ordrer. Med Shipmondo kan du give din kunder fleskible leveringsmetoder og nemt oprette pakkelabels til dine ordrer. Samtidigt kan du give dine kunder personlig besked med Track & Trace.

Yourpay betalingsløsning

Yourpay er Skandinaviens største uafhængige Payment Facilitator. Det betyder, at vi håndterer betalinger fra forbrugere til erhvervsdrivende efter et salg af varer eller ydelser. Vi er en vækstvirksomhed, hvor grundlaget for vores forretning er at gøre det nemt at være forretningsdrivende. Vores produkter dækker alle betalingsløsninger, så vi har helt sikkert også en løsning til dig.

Dinero regnskabsprogram

Med Dinero får I et stabilt regnskabsprogram som har nogle af landets bedste udviklere bag sig. Dinero er særdeles velegnet til selvstændige samt små og mellemstore webshops.

Skal du have et tibud på en B2B shop?

Kontakt os, og sammen finder vi den optimale løsning til jeres virksomhed.

Husk vi har altid design og tilfredshedsgaranti.

webshop ecommce

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen