Intranet
Webprotal
E-learning

En internetportal eller webportal er en portal og et websted på internettet, der indeholder links og søgefunktioner til en række websteder.

En internetportal er typisk rettet efter et bestemt emne eller en særlig brugergruppe, som på borger.dk og eller elevintra.

Hvor virksomhedens hjemmeside er det vigtigste online marketing værktøj, er virksomhedens Intranet det perfekte værktøj til at styre interne vidensprocesser gennem videndeling, personalehåndbøger, processer, dokumenter, kundestyring, help desk, support, og en lang række andre interne processer. Et Intranet kan på sikker vis dele alle virksomhedens informationer eller operationelle systemer med de ansatte.
Fordele ved et Intranet er at virksomheden kan styrke interne forretningsgange gennem informationsformidling og iværksætte skræddersyet system udvikling af web applikationer der kan udføre specielle funktioner der hjælper virksomheden.

E-Learning (LMS)

Udtrykket “Learning Management System” (LMS) optræder ganske ofte i eLearning-artikler, tipark og nybegynderguider. Som sådan er det vigtigt at få en god forståelse af, hvad et Learning Management System indebærer og de fordele, det medfører. Er et læringsstyringssystem virkelig ressourcerne værd? Eller er en mere manuel tilgang tilstrækkelig? Hvad er fordelene ved at investere i en LMS, og hvilke funktioner skal du kigge efter? Er der forskellige hosting- og prisplaner, du skal huske på? Denne artikel vil behandle alle disse spørgsmål og give dig insider-scoop om Learning Management Systems, så du kan beslutte, om en ny LMS passer til dit online træningsprogram eller ej.

Vi kan hjælpe med følgende webportal løsninger:

Entranet

Har du en skole eller ligende, der har brug for intern kommunikation, opgaver, skemaer og fil deling? Vi kan hjælpe med at sammensætte den helt rigtige løsning for jer.

Kommunikations portal

Nyhedbreve eller artikler. Mange ønsker at kommunikere deres interesser og ideer ud. Hos Mind of Media kan hjælpe mad at skabe en øget interesse for din passion.

Salgs portal

Går du med ideen om en salgs portal så som, DBA, Gul og Gratis, eller måske Ebay? Vi har værktøjerne og viden til at realisere dine drømme, hvor både design og brugervenlighed er i højsæde.

E-Learning

Vil du sælge kurser eller din bedste viden online? Mind of Media kan hjælpe med den bedste opstilling og kommunikation til din optimale løsning.

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen