Vil du opnå målbare resultater?

Uanset hvilken opgave vi hjælper dig med, arbejder vi altid på at sikre dig det bedst mulige resultat.

forespørg på pris

Sociale medie design

Vi køber alle sammen med øjnene. Ser. Fortolker. Bedømmer. Mærker efter. Og vælger til – eller fra. Derfor er det afgørende for dit brand og dine produkter, at du ikke alene stikker ud og fanger din målgruppes opmærksomhed med en skarp visuel identitet; men at identiteten samtidig sender de helt rigtige signaler. At den fortæller den historie og vækker de følelser, der efterlader målgruppen med det ønskede billede – og gør dit brand til et godt valg. Det rigtige. Og helst det eneste.

Dette gælder selvfølgelig også på de sociale medier.

De sociale medier stiller hver især sine krav til hvordan billedstørrelser skal være, hvad der må vises på billeder og hvor meget tekste der må være på et billede.

Dette gælder om du så er bruger af; Facebook, Pinterest, Instagram, Twitter, Google+ mm.

Med Mind of Media som samarbejdspartner, på din sociale medie front, Hjælper vi dig til at stå skabt, i det digitale univers.

Branding på sociale medier

De sociale medier fylder hvert øjeblik mere og mere i vores hverdag. Dette skaber udfordringer for målrettet reklame, da forbrugeren skifter enhed flere gange dagligt. Derfor er online markedsføring den allermest effektive og direkte måde at nå ud til forbrugeren på.
Mind of Media tilbyder design af lige netop denne slags markedsføring så din virksomhed er sikret konkret og målrettet synlighed for en stor kundekreds.

Online markedsføring og synlighed på Facebook

I dag ejer 1,4 milliarder mennesker verden over en facebookprofil, og hver gang de logger ind på deres profil, bliver de bombarderet med reklamer målrettet til den enkelte, ud fra vedkommendes hobbyer og interesser. Facebook er uden tvivl en af de bedste muligheder for online markedsføring, uanset hvilken forretning du gør dig i, hvis du ønsker salg i store mængder.

Grafisk design til andre sociale medier

Mind of Media tilbyder også markedsføringsdesign til diverse andre sociale medier, som for eksempel Twitter, Instagram, LinkedIn m.fl.
Vi designer selvfølgelig alle former for online markedsføring, herunder: Bannere, covers, profilbilleder, kampagner, artikler, statusopdateringer og lignende. Fortæl os dine ønsker, og de skal blive opfyldt.

Hvad koster grafisk design til sociale medier?

Det er svært at svare på, da det hele handler om format, antal, kompleksitet i designet osv. Vi har dog en lav opstartspris på 795 kr. for et facebook banner. Og bestiller du flere bannere på én gang, kan vi sagtens tilbyde mængderabatter. Mind of Media sikrer alle vores kunder bæredygtige designs, som bakker op om virksomhedens kærneværdier, og derved også hjælper til med at skabe yderligere vækst i fremtiden.

Få et professionelt udtryk på de sociale medier

✔ Unikke designs til online markedsføring på de sociale medier
✔ Fokus på din virksomheds kærneværdier
✔ Målrettet designs, som taler til den valgte målgruppe
✔ Hurtig levering
✔ 100% tilfredshedsgaranti
✔ Det eneste du skal gøre er at kontakte os.

PRIS: KUN 795,-

Prisen gælder design af facebookbannere, coverbilleder og lignende. Mere komplekse designs udføres til konkurrencedygtige priser.

Hvordan er processen?

Vi har en indarbejdet proces fra afklaring til drift, som vi både styrer og tjekker af efter – lige meget om opgaven er stor eller mindre.

1. Afklaring

Har vi fastsat mål og afstemt forventninger til løsningen?

2. Design

Har vi et funktionelt, brugervenligt og appellerende design?

3. Content

Er budskaber, indhold og call-to-actions på plads?

4. Kodning

Fungerer design og funktioner på alle platforme?

5. Marketing

Har vi søgeoptimeret og har vi en plan for eventuel marketing?

6. Drift

Har vi en plan for drift af hjemmesiden og eventuelle sociale medier?

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op inden for 24 timer.

[contact-form-7 id="1722" title="ring op"]