Eksponering på de sociale medier

Det handler om at skabe dynamik omkring dit brand. Drop alt om synlighed, hvis den ikke konverterer!

Når det er sagt, så integrerer vi rent teknisk alle dine sociale medier i din webløsning. På den måde kan dine besøgende se, hvilke platforme eller kanaler du er aktiv på.

Uanset om det er:

For at højne den sociale værdi af din virksomhed og dit website i Googles øjne, er det vigtigt, at hele dit online univers spiller sammen og interagerer med hinanden på flere platforme. På den måde søgemaskineoptimerer du dit website offpage ved aktivt at arbejde med de platforme og sociale fora, du er en del af, uden for dit website – rundt om dit website – altså offpage.

Vi laver ofte en løsning, hvor vi inviterer dine foretrukne sociale medier inden for på dit website – onpage. Som en slags streaming fra de sociale medier til dit website. Sociale medier, du bruger ressourcer på at opdatere jævnligt. Hvorfor? Fordi det skaber dynamik i din eksponering.

Det gør dig langt mere nærværende og menneskelig,

når du har din Twitter-strøm eller Instagram integreret på dit website. På den måde kan dine besøgende få et indblik i din sociale færden ”Live”. En færden, der bliver visualiseret, når vi taler Instagram og delt ord i korte indslag, når vi operere på Twitter.

Vi kan også sagtens trække et udpluk af alle de sociale medier, du er aktiv på, og integrere de udpluk i en form for kollage på dit website. På den måde får dine besøgende en god fornemmelse af, at de kender dig. Du bliver personificeret samtidig med, at vi får et godt indblik i din stil/tone på de forskellige medier.

I en sådan kollage kan vi også implementere et tilmeldingsmodul til dit nyhedsbrev og et modul til dine kunders testimonials.

Alt med konvertering for øje.

Det betyder, at vi opsætter målepunkter, som vi analyserer på for at følge udviklingen og resultaterne af dit sociale aktivitetsniveau. Det handler om at skabe dynamik om dit brand. Fuck synlighed, hvis den ikke konverterer. Vi skal bidrage til aktivitet.

Vores mål er at få det publikum, du har på de sociale medier, til at udføre en aktiv handling på dit website. En handling, der fører til øget konvertering.

Hvilke sociale medier er det så, du med fordel bør kaste din kærlighed på for at skabe den dynamik, der højner din brandværdi og ikke mindst konvertering?

Det hjælper vi dig med at finde ud af samtidig med, at vi implementerer din samlede social media løsning på dit website.

Skal du have hjælp med, at sende nye post ud på dine sociale medier og eksponering af din virksomhed?

Vi klare det for dig, ved at skemalægge fremadrettet opslag, så din eksponering rammer ud på alle dine medier på en gang.

Pris: 1.499,- .md*

799,-/md tillæg ved op til 5 ekstra medie platform

199,-/md pr ekstra medie platform

*Prisen indeholder planlægning på en medie platform fx. facebook

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen