Ny webshop løsning i WordPress?

Ny WordPress webshop løsning?

Har I brug for en ny webshop løsning, der er udviklet med standardfunktioner, har vi i øjeblikket et kampagnetilbud til dig. Webshop løsning udvikles i WordPress med en WooCommerce løsning løsning.

  • WordPress ligger i top 3 i verden over mest populære CMS systemer. Systemet er open source, så I undgår licenser og har selv alle rettighederne til hjemmesiden.
  • WordPress er meget brugervenlige, så valg dette af system har en afgørende faktor, udfra letheden i at opdatere den nye hjemmeside i dagligdagen.
    Kontakt os allerede i dag, så hjælper vi jer med at tage en rigtig beslutning.
Kontakt os

Kampagnetilbud:

(Køb hjemmeside nu)
Fra 16.999,-
(Normalpris: 25.250,-)

Drift:

  • Hosting pr/år: fra: 450,-
  • Supportabonnement pr/år: 6.950,-
  • Opdateringsabonnement pr/år: 6.950,-
  • Supportabonnement pr/år + Opdateringsabonnement pr/år: 11.599,-

OBS! Alle priser er eksl. moms.

Køb ny webshop og få følgende med

Vores standard WordPress webshop er selvudviklet og i meget høj kvalitet. Du får konkret følgende med, når du køber ny webshop hos os:

WordPress
Nem at opdatere

Professionelt webdesign
Tilfredshedsgaranti

Mobiloptimeret
Mobil, tablet og desktop

Browser-kompatibelt
Understøtter vigtigste browsere

Høj hastighed
Hurtig load-tid

Brugerstyring
Flere brugere

Nyheder eller blog
Udgiv og del

SEO venligt
Nem til Google

Har du brug for tillægsydelser?

Avanceret søgning
Øger konvertering til salg. Gør det let for kunden at sortere i produkter og finde præcist det han eller hun søger. Fx mærke, farve eller størrelse.

One-step-check out
Øger konvertering til salg. Gør det ekstra nemt at gennemføre købsprocessen, da alle formularfelter er samlet på én side.

Tilpasset multi-step checkout
Giv dine brugere en mere brugervenlig omlevelse ved checkout. Designet specielt til din forretning og dine brugere.

Integration økonomisystem
Tidsbesparende integration til dit økonomi system. Her vil vi anbefale at benytte sig af Dinero.

Integration betalingssystem
Vi anbefaler integration til QuickPay, PensoPay eller E-pay som den primære betalingsgateway, da disse har de væsentlige betalingskort til internethandel i Danmark. Mobilepay og Swipp kan tilkøbes. Er man nystartede og ikke vil betale for en betalingsgateway kan man benytte sig af Stripe.

B2B webshop
Sikker B2B webshop i WordPress. Kunden får adgang via login til B2B webshop, hvor der fx er mulighed for at generere individuelle priser og rabatter.

B2B webshop
Sikker B2B webshop i WordPress. Kunden får adgang via login til B2B webshop, hvor der fx er mulighed for at generere individuelle priser og rabatter.

International webshop
Vi har erfaring i udvikling af internationale webshops. Sprogversionering, søgeoptimering, momsregler, fragtløsninger og betalingsgateways.

Formular og kontakt
Vi udvikler alle former for Call-to-action formularer. Kontakt os, Ring mig op, tilmeld nyhedsbrev, tilmeld konkurrence, søg job, live chat m.m.

Fragt
Vi anbefaler opsætning af Pakkelabels.dk hvorfra man kan sende med GLS, DAO365 eller Post Danmark, hvor pakken oprettes automatisk, track & trace funktion oprettes automatisk og en pakkelabel printes automatisk.

Hvorfor skal I vælge os?

Ny mobilvenlig webshop

Op til 80% vil fremadrettet købe i jeres webshop via mobile enheder. Vi sikrer, at den nye webshop fungerer på både mobil, tablet og desktop.

Tilfredshedsgaranti på webdesign

Vi har stor erfaring i webdesign af webshops, der skaber gode salgsresultater. Derfor har vi ingen bekymringer ved at garantere et webdesign, som sikrer fuld tilfredshed.

WordPress CMS

Vi benytter os af verdens mest populære og brugervenlige webshop CMS systemer. WordPress er udviklet i open source, så I undgår licenser og har selv alle rettigheder til webshoppen.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op inden for 24 timer.

[contact-form-7 id="1722" title="ring op"]