Brug for en webportal eller intranet?

En internetportal eller webportal er en portal og et websted på internettet, der indeholder links og søgefunktioner til en række websteder.

En internetportal er typisk rettet efter et bestemt emne eller en særlig brugergruppe, som på borger.dk og eller elevintra.

Hvor virksomhedens hjemmeside er det vigtigste online marketing værktøj, er virksomhedens Intranet det perfekte værktøj til at styre interne vidensprocesser gennem videndeling, personalehåndbøger, processer, dokumenter, kundestyring, help desk, support, og en lang række andre interne processer. Et Intranet kan på sikker vis dele alle virksomhedens informationer eller operationelle systemer med de ansatte.
Fordele ved et Intranet er at virksomheden kan styrke interne forretningsgange gennem informationsformidling og iværksætte skræddersyet system udvikling af web applikationer der kan udføre specielle funktioner der hjælper virksomheden.

Mind of Media leverer dit Intranet eller webportal bygget på CMS systemet WordPress.

Vi kan hjælpe med følgende webportal løsninger:

Entranet

Har du en skole eller ligende, der har brug for intern kommunikation, opgaver, skemaer og fil deling? Vi kan hjælpe med at sammensætte den helt rigtige løsning for jer.

Kommunikations portal

Nyhedbreve eller artikler. Mange ønsker at kommunikere deres interesser og ideer ud. Hos Mind of Media kan hjælpe mad at skabe en øget interesse for din passion.

Salgs portal

Går du med ideen om en salgs portal så som, DBA, Gul og Gratis, eller måske Ebay? Vi har værktøjerne og viden til at realisere dine drømme, hvor både design og brugervenlighed er i højsæde.

Sådan gør vi:

01

Afklaring

Vi bliver enige om webdesignets omfang. Vi får en afklaring på mål, stil, tone, indhold, funktioner, call-to-actions m.m.

02

Wireframe design

Hvis webdesign opgaven er kompleks, udvikler vi et wireframe design, inden vi går videre til det endelige webdesign.

03

Webdesign

Ud fra afklaringsfase eller wireframe design udvikler vi forslag til endeligt webdesign, der er et 100% beslutningsgrundlag til godkendelse og implementering.

Få et tilbud

Prisen for en webportal  starter ved DKK 16.999,-.
Kontakt os, så vi hurtigt kan fastlægge en pris, der matcher jeres krav til en webportal.

Kontakt os for tilbud

Hvordan er processen?

Vi har en indarbejdet proces fra afklaring til drift, som vi både styrer og tjekker af efter – lige meget om opgaven er stor eller mindre.

1. Afklaring

Har vi fastsat mål og afstemt forventninger til løsningen?

2. Design

Har vi et funktionelt, brugervenligt og appellerende design?

3. Content

Er budskaber, indhold og call-to-actions på plads?

4. Kodning

Fungerer design og funktioner på alle platforme?

5. Marketing

Har vi søgeoptimeret og har vi en plan for eventuel marketing?

6. Drift

Har vi en plan for drift af hjemmesiden og eventuelle sociale medier?

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op inden for 24 timer.

[contact-form-7 id="1722" title="ring op"]