Vil du opnå målbare resultater?

Uanset hvilken opgave vi hjælper dig med, arbejder vi altid på at sikre dig det bedst mulige resultat.

forespørg på pris

ONLINE GRAFIK ER VORES HJEMMEBANE

Digitalt design har altid været en af vores kernekompetencer, og siden 2012 har vi designet utallige webløsninger, online grafik og digitale projekter.

WEBDESIGN OG ANDRE FORMER FOR DIGITALT DESIGN

Vi har en forkærlighed for det digitale, og de fleste af vores projekter er online i den ene eller den anden form. Vi designer små og store hjemmesider, vi leverer design til store komplekse projekter, og vi udvikler design og brugergrænseflader til alle andre former for digitale medier som apps, skærmsystemer m.v.

DESIGN OG BRUGERVENLIGHED I SKØN FORENING

Æstetikken er naturligvis vigtig, og vi arbejder med digitalt design på et højt niveau. Men skønhed gør det ikke alene i den digitale verden. Dine kunders tålmodighed er kort. Ingen gider vente på et site, der loader for langsomt eller en struktur, der er svær at finde rundt i – så er de hurtigt videre. Brugervenlighed er et pejlemærke i vores digitale arbejde. Dit digitale design skal være intuitivt, logisk og nemt at navigere i, uanset om dine kunder møder dig på mobil, tablet, desktop eller noget helt fjerde.

Web banner tilpasset din virksomheds designprofil

Et web banner ligger typisk som en slide i toppen af hjemmesiden og skifter mellem 2-3 slides. Det er det første kunderne ser, når de klikker ind på siden og derfor et af de vigtigste steder at have styr på designet.

Mind of Media grafiske afdeling kan designe dine web banner så farver, budskab og layout passer til virksomhedens øvrige designprofil.  Web-banners med blikfang og godt layout øger dine chancer for, at kunderne bliver på siden, og klikker sig videre rundt.

HJEMMESIDENS HVEM, HVAD OG HVORDAN

De tider hvor et website blot var virksomhedens virtuelle visitkort er længe forbi. I dag er hjemmesider en af de vigtigste kommunikationskanaler, der findes, og det stiller selvfølgelig nye krav til design og funktionalitet.

UX er forkortelsen for user experience – og det handler i al sin enkelhed om at have en strategi for den måde, man designer  online grafik og bygger en hjemmeside, så den opfylder de krav, der stilles til den.

Inden vi designer et nyt website, går vi derfor altid ned i detaljen først. Vi stiller spørgsmål og opsætter mål. Hvad skal siden bruges til? Hvem skal bruge den? Og hvordan?

At designe bevidst med henblik på brug og funktionalitet er efter vores mening ren logik. Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt.

Hvordan er processen?

Vi har en indarbejdet proces fra afklaring til drift, som vi både styrer og tjekker af efter – lige meget om opgaven er stor eller mindre.

1. Afklaring

Har vi fastsat mål og afstemt forventninger til løsningen?

2. Design

Har vi et funktionelt, brugervenligt og appellerende design?

3. Content

Er budskaber, indhold og call-to-actions på plads?

4. Kodning

Fungerer design og funktioner på alle platforme?

5. Marketing

Har vi søgeoptimeret og har vi en plan for eventuel marketing?

6. Drift

Har vi en plan for drift af hjemmesiden og eventuelle sociale medier?

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op inden for 24 timer.

[contact-form-7 id="1722" title="ring op"]