Google Analytics, Google Ads, Google Shopping og Google Display!

Bruger I Google Analytics Google Ads, Google Shopping eller Google Display til at fĂĄ flere kunder pĂĄ jeres hjemmeside eller webshop? Hvis ikke, er Google annoncering uden tvivl det vigtigste medie til at forbedre jeres resultater.

  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Google Shopping

Hvad er Google Ads?

Google Ads er Googles annonceringsplatform. Med Google Ads kan du som forretning annoncere på Googles platforme. De fleste har prøvet at bruge Google, og her er man måske stødt på de annoncerede opslag.

Hvad kan man bruge Google Ads til?

Google er en af verdens rigeste virksomheder, og det er de ikke blevet uden grund. Stort set alle mennesker i den vestlige verden bruger Google regelmæssigt til at finde ting, som de leder efter. Google, har gennem deres Google Ads, gjort virksomheder netop kan være synlige når folk efterspørger produkter.

– Og hvad kan man sĂĄ bruge det til?

Forestil dig at du har et produkt, eller en service, som er efterspurgt. Hvordan gør du så dine produkter og services synlige til dem som efterspørger? Google Ads kan være svaret.

Med Google Ads er du til stede, når dine kunder har brug for dig. Det betyder også, at dine markedsføringskroner kun bliver brugt, når folk rent faktisk er interesseret.

Du behøver ikke at smide en masse annonceringskroner efter folk, som aldrig kommer til at efterspørge det som du handler med. 

Google Ads er et rigtigt godt valg som markedsføringsplatform, og bruges både af kæmpe internationale virksomheder og små lokalforretninger.

Skal vi hjælpe jer?

Hos Mind of Media skaber vi masser af resultater med Google Annoncering. Vi har et specialist team, der ogsĂĄ omfatter en Google Advertising konsulent.

Hør hvordan du kommer forresti det digitale kapløb. Uforpligtende.

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

© 2020 MindofMedia.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Scroll til toppen