Projekbeskrivelse

Hjemmeside/webshop B2B

Kunden

Y-design er -med fokus område på  firmajulegave, totalleverandør af  firmagaver, reklameartikler og profiltøj. Y-design starter hvert år allerede i januar, med at tage på messer for at finde en bredt og spændende udvalg af julegaver til ansatte. Derfor er vi sikre på at du kan finde en firmajulegave som vækker glæde hos dine medarbejdere hos os

Funktions oversigt

Vi har plukket et lille udsnit af sitets vigtigste funktioner ud her

WordPress

Løsningen er bygget op i WordPress, som over de sidste mange år har bevæget sig fra at være et blogsystem, til at i dag være et fuldblods CMS. Bag WordPress er der et kæmpe fællesskab, der bidrager til udvikling af plugins, funktionalitet og idéologi.

Systemet giver os frihed til, at integrere ny funktionalitet og derved levere stærke og unikke løsninger, i et super brugervenligt system.

Sociale medier

Kunden ønskede at de kræfter der ligges på de sociale medier, skulle være synlige på hjemmesiden, derfor har vi integreret Facebook, Youtube, LinkedIn, Twitter og Instagram, i deres hovedmenu. Dette giver deres brugere en mulighed for let at kunne finde og følge dem på diverse sociale medier.

Se flere af vores referencer
Se hjemmesiden live