Projekbeskrivelse

Kunden

ConnectSport app

ConnectSport er direkte rettet mod Sportscentre, Sportshaller og Arenaer i Danmark.

Målet med netværksgruppen ConnectSport er mange. Men den korte version er, at rigtig rigtig mange der står med de samme udfordringer lokalt som nabobyen. I de fleste tilfælge er 90% af kunderne lokale, og man er er derfor ikke konkurrrenter så sparring vil være Win-Win. ConnectSport hjælper med at udvidede netværk og det er os der danner netværksgrupper I Danmark.

Grey_bg

Funktions oversigt

Vi har plukket et lille udsnit af sitets vigtigste funktioner ud her

WordPress

Løsningen er bygget op i WordPress, som over de sidste mange år har bevæget sig fra at være et blogsystem, til at i dag være et fuldblods CMS. Bag WordPress er der et kæmpe fællesskab, der bidrager til udvikling af plugins, funktionalitet og idéologi.

Systemet giver os frihed til, at integrere ny funktionalitet og derved levere stærke og unikke løsninger, i et super brugervenligt system.

Mailchimp

Bookwells.dk benytter MailChimp til deres nyhedsbreve og medlemsinfo. Her har de mulighed for at ramme særlige segmenter, når der for eksempel åbnes nye hold eller der køres kampagner med tilbud og lignende.

De bruger efterfølgende statistikken til at finpudse deres direct marketings strategi, så de rammer den, for brugeren, bedste informationsmængde.v

Sociale medier

Kunden ønskede at de kræfter der ligges på de sociale medier, skulle være synlige på hjemmesiden, derfor har vi integreret Facebook, Youtube, LinkedIn, Twitter og Instagram, i deres hovedmenu. Dette giver deres brugere en mulighed for let at kunne finde og følge dem på diverse sociale medier.

Android app
ios app
Se flere af vores referencer